Stilling ledig: Dirigent for aspirant og juniorkorpset

Stilling ledig

Korsvoll Skolekorps, Oslo, søker dirigent for våre aspirant- og juniorkorps i ca 20 % stilling fra 1. september 2013.

Om korpset

Korsvoll skolekorps holder til på idylliske Korsvoll/Nordberg ved markagrensa i Oslo. Hovedkorpset består av 35 musikere. Vi vil fra høsten av ha 23 ferske musikanter i vårt aspirantkorps, og 30 juniorkorpsmusikanter samt 15 medlemmer i drilltroppen.

Aspirant- og juniorkorpsene øver på Korsvoll skole onsdager mellom kl 1600 og 1930. I tillegg må det medregnes deltakelse på seminarer, konserter og andre arrangement i regi av korpset.

Dirigent for aspirant og junior

Dirigenten for aspirant og juniorkorpset vil ha det musikalske ansvaret for våre aspiranter og juniorer, i nært samarbeide med vår hovedkorpsdirigent og musikalsk ansvarlige, Pål Kragstad. Vi søker etter en dirigent som har godt lag med barn, har gode musikkpedagogiske evner, er fleksibel og vil være med å utvikle korpset sammen med barn, foreldre og øvrige musikalske ledelse.

Korpset følger NMFs tabeller for ansiennitet og lønnsberegning, og kan gjøre avtale om kjøp av tjenester fra selvstendig næringsdrivende musikere/dirigenter. Krav om fremlegging av politiattest, evt også ny søknad om politiattest gjennom korpset.

Tradisjonsrikt og jubileumsår

Korpset nyter et godt samarbeid med skole og nærmiljø, og har god økonomi og rike tradisjoner i et inspirerende lokalmiljø i Norges største by. Korpset deltar bl.a. i Oslomesterskapet, også med Junior-korpset, og med gode resultater. I 2014 fyller korpset 50 år, og dette markeres ekstra både musikalsk og sosialt med konserter og stor sommertur.

Mer info, kontakt

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved henvendelse til korpsets leder Trond-Are Utle, mob 920 55 999, eller korpset musikalske leder Pål Kragstad, mob 922 50 482.

Søknadsfrist 21. juni 2013, på epost til trond-are (a) utle.com